waarom ik doe wat ik doe!

Laat ik beginnen met het uitleggen van mijn naam, 

Je spreek mijn naam uit als Keefas en dat betekend in het hebreeuws "steenrots"
Ik ben in december 1973 geboren in Goirle en woon sindsdien in Tilburg,
Een echte Brabander dus.
En zoals dat voor zoveel Brabanders geldt, begon mijn carrière rond mijn twintigste bij De Efteling. Vanaf dag één, stond ik midden in het feestgedruis, met als enige opgave: mensen aan het lachen maken! Deze ervaring leerde mij dat ik veel plezier beleef aan het vermaken van anderen. Hierdoor heb ik besloten om er mijn full-time baan van te maken. Een risicovolle stap, waar ik geen moment spijt van heb gehad, het theaterbloed kolkte door mijn aderen, ik was leergierig en bezield.

Mimespeler, vuurspuwer, poppenspeler.... euh, het werd een beetje lastig mijn beroep te omschrijven. ongeveer twaalf jaar bij onder andere theaterbureau Het Entertainment Atelier, Thema restaurant Het Lelijke Hof en Music and theatre House La Vida, en tal van andere theater gerelateerde bedrijven noemde ik mezelf een entertainer/presentator. Pas begin 2010 bedacht ik dat Improvisatie acteur de lading dekt.

inmiddels ben ik improvisatie docent bij Rebound, parcours, rataplan en ik speel met Improvisatie groep Markering Ontbreekt.

Met achtien jaar ervaring, variërend van acteren, entertainen, presenteren, gastheerschap, feest en thema ontwikkeling en les geven in drama, theatersport, vrije improvisatie, discodansen, airguitar en striptekenen, ben ik er van overtuigd dat ik ook iets voor jou kan betekenen.