Workshops voor bedrijven en amusement

thuis contact

Voor zowel de teambuilders als de vrijgezellen... Ach in wezen voor iedereen die wel een reden heeft om in groepsverband iets leuks en origineels te ondernemen, heb ik een mogelijkheid om even los te gaan in een activiteit die inspannend en ontspannend kan zijn!

Wat heb ik zoal in de aanbieding:

 • Discoworkshop (max. 20 personen per les)
  Leer die onvervalste disco moves uit de 70's! Samen een choreografie leren en daarna vrienden en familie versteld doen staan door spontaan een dansshow op te voeren. (cd met de oefen track bij de prijs ingegrepen)
 • Mimeworkshop (max. 15 personen per les)
  Je kunt er natuurlijk voor kiezen met de handjes over elkaar je af te vragen hoe ze dat toch doen? Óf je gaat er naast staan en doet mee! Leer de bekende trucjes van het pantomime.
 • Presentatieworkshop (max. 20 personen per les)
  Staat het koude zweet u in de handen als u groepen moet aanspreken? Slaat uw stem over bij het geven van een speech? Deze workshop geeft u de basishandvatten om u zelf verbaal en fysiek beter te presenteren... En het is nog leuk ook!
 • Improvisatieworkshop (max. 20 personen per les)
  Nog nooit van theatersport gehoord? Of altijd al eens willen doen? Zuig de grollen uit je duim en doe jezelf versteld staan tijdens deze komische workshop. Improvisatie á la De Lama's!

Voor alle workshops dient u op tijd contact op te nemen, zodat we de details goed kunnen door spreken.